L’Escola Dansa La Puríssima Torrent 2023 ACRO & BALL

Enguany hem tornat a participar en el Programa Escolarts (L’escola dansa) de Conselleria d’Educació, Cultura i Esports. Des de les àrees d’Educació Física i Música de Primària hem preparat una dansa i un exercici d’acrogimnàstica amb els alumnes de 5é i 6é curs. És el segon any que formem part d’aquest projecte com a Centre educatiu, en el que hem gaudit molt i han demostrat gran motivació i implicació de tots en la preparació i en la gravació de les danses.

No se permiten comentarios.
Acceso al Correo
Gmail

Acceso a Classroom
Classroom

Recuperar cuenta
Recuperar cuenta

Acceso a la Intranet
Intranet

Últimas noticias
martes, 26 septiembre 2023
  • 1ºBachiller A / B Congreso Lo que de Verdad Importa

    martes, 26 septiembre 2023  8:00 am - 14:30 pm
    Palacio de Congresos Valencia

    Ver más detalles

miércoles, 04 octubre 2023