PROJECTE DE LECTURA COMPARTIDA I REPRESENTACIÓ TEATRAL

Hem realitzat una experièmcia de lectura compartida en equip. Eixa lectura s'ha fet en veu alta per tal de que els alumnes s'ajuden els uns als altres en la pronunciació i correcció d'elements prosòdics. Posteriorment, hem repartit les diferents escenes del text teatral entre els grups. Ells mateixos han fet un càsting per a assignar els papers dels personatges. Han preparat l'escenografia i han fet la representació teatral, que per la situació sanitaria, va ser sense públic, però que vam gravar en vídeo i enviar a les famílies. L'activitat va servir per a autoavaluació, coavaluació i evaluació de l'expressió oral.

No se permiten comentarios.
Acceso al Correo
Gmail

Acceso a Classroom
Classroom

Recuperar cuenta
Recuperar cuenta

Acceso a la Intranet
Intranet

Últimas noticias
martes, 26 septiembre 2023
  • 1ºBachiller A / B Congreso Lo que de Verdad Importa

    martes, 26 septiembre 2023  8:00 am - 14:30 pm
    Palacio de Congresos Valencia

    Ver más detalles

miércoles, 04 octubre 2023