Beques material escolar

Vos adjuntem convocatòria de beques de material escolar, que s’ha publicat hui al BOP, el termini serà del 13 d’octubre al 16, segons el calendari de presentació per centres i llocs habilitats en la localitat, que vos adjuntem.

Donada la situació de pandemia que estem vivint, es recomana la presentació telemàtica, a través del tràmit EDUC-011, de la seu electrònica, mitjançant l’enllaç següent:

www.torrent.es/PortalCiudadano/tramites/tramite.do?formAction=btShow&lang=ca&t=723#no-back-button

Excepcionalment, de manera presencial, atenent al calendari de presentació que vos adjuntem.

Els sol·licitants hauran de presentar aquesta documentació:

1) Imprés de sol·licitud de beca, debidament cumplimentada i signada, en tots i cadascun dels apartats en que es requerisca.

2) Factura de l’establiment comercial de Torrent, a nom del comprador, amb la relació del material adquirit. En aquesta ha de constar que está pagada.

En defecte de factura, certificat del centre escolar  amb l’ importe abonat en concepte de material, cas que el centre educatiu adquirisca el material.

 3) En el cas de l’escola d’adults i estudis musicals, rebut d’ inscripció en l’Escola d’Adults, Conservatori Professional de Música, Unió Musical de Torrent, Círculo Católic, amb el segell del centre.

Butlletí oficial

Imprés beca

Nota informativa

Deja una respuesta

Acceso al Correo
Gmail

Acceso a Classroom
Classroom

Recuperar cuenta
Recuperar cuenta

Acceso a la Intranet
Intranet

jueves, 25 abril 2024
  • 3ºPRI A / B Santa Elena

    jueves, 25 abril 2024  11:00 am - 12:30 pm
    Santa Elena

    Ver más detalles