Contra la violència masclista amb “Passos lleugers” al Micalet

foto teatroEls alumnes de 4º ESO anaren el dimarts passat 8 de març, data commemorativa del Dia de la Dona, al Teatre Micalet a veure la funció “Passos lleugers".

Aquesta obra és un projecte social de sensibilització contra la violència masclista i una nova eina per a la promoció de la igualtat entre dones i homes que consisteix en una lectura dramatitzada de relats reals i colpidors de dones maltractades de diferents països, races i cultures.

Després de la representació, hi hagué un col.loqui entre l’alumnat i els actors de la companyia CRIT sobre l’obra i la seua temàtica. A més una activista veneçolana d’Amnistia Internacional va donar-nos el seu testimoni esgarrifador i que no ens deixà indiferents davant d’aquest greu problema que segueix present a totes les societats del món.

Activitat feta des de les tutories i l’assignatura de Valencià.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *