Rutina de pensament GCRA “Generar, classificar, relacionar, ampliar”

En segon batxiller , s’ha treballat l’assaig, gènere textual de la 2ª avaluació , a través d’esta rutina rutina de pensament on per grups els alumnes en treballaren les idees principals (al centre) i les secundàries (les més allunyades del centre) plasmant-les en paperògraf. Primer ,generaren idees sobre l’assaig ,després les classificaren i per últim ,les relacionaren unes amb altres a través d’un mapa conceptual. L’últim pas, va ser ampliar alguna idea que no en tenien clara.
Aquesta rutina s’ha anat modificant segons avançàvem en matèria, connectant amb altres noves idees. Els alumnes han fet visible el seu pensament i el tenen present en l’aula.

¡Enhorabona pels resultats!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *