Visitem el Bioparc

Fa uns dies, els alumnes de 4t A ESO van fer una visita al Bioparc per tal d'aprendre coses noves sobre les diferents formes de vida animal i vegetal al continent africà així com les seues adaptacions als diferents ambients als que viuen i el seu comportament davant situacions particulars. 

Com a mostra de la nostra visita i de tot el que vam aprendre, hem obert un conter d'Instagram anomenat Bio4arc al que vos convidem a entrar i votar a les fotos que més vos agraden, a més d'aprendre dels comentaris que els nostres alumnes han fet de cadascuna de les seues fotos. 
 
Hi haurà premi per a la millor foto comentada i també per a la més votada. Ajuda'ns a difondre la ciència!
 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *