Al TEATRE MICALET AMB “ QUATRE-CENTS”

Els alumnes de 1º Batxiller , en l'assignatura de valencià, assistiren el passat 20 d'abril al Teatre Micalet per veure “Quatre-cents “, un obra còmica i alhora didàctica , on els autors més importants de la literatura del segle d'Or (SXV) foren representats per CRIT Companyia Teatral.
A partir d'un fil conductor fictici, autors com Isabel de Villena, Jaume Roig o el frare Sant Vicent Ferrer forgen una història on les seues obres són un reflex de la societat del moment. L'obra teatral, acompanyada de música tradicional valenciana de l'època com les albades o els goigs, va fer-nos traslladar a un món medieval replet de bona literatura valenciana.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *