2º Batxiller al teatre “Cinc actrius lligen Rodoreda”

cinc actriusEl passat 6 de març els alumnes de segon Batxiller anaren al Teatre Micalet per gaudir de la lectura dramatitzada “Cinc actrius lligen Rodoreda", amb una selecció de textos d'una de les autores més importants de la narrativa catalana, Mercè Rodoreda, i que és objecte d'estudi per al curs i per a la PAU.

Contes com “Zefarina” o fragments de la coneguda novel·la "La Plaça del diamant" formaren part del suggestiu itinerari que cinc actrius feren a l'escenari a través de la figura i obra de l'escriptora , i que va instar l'alumnat a posar-se en la seua pell en parlar de la seua infantesa, de jardins d'amor, de literatura, del pas del temps, de la mort i dels seus records.

IMG_20170301_125952.red

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *