Alumnes de 2ºBatxiller en les Jornades de portes obertes de la UPV

IMG_3574El passat 7 de febrer els alumnes de 2º Batxiller, acompanyats de les seues tutores, visitaren la Universitat Politècnica de València (UPV), al campus de Vera, per assistir a les Jornades de Portes obertes 2016-17. Aquestes Jornades implicaren que l''alumnat assistent puguera recórrer els diferents itineraris, segons graus, que havien sigut previament triats per ells, tal com Arts, Construcció, Tecnologies de la Informació i les comunicacions, Ciències Socials i Jurídiques, Industrial i Aeronàutica, etc. La UPV va proposar-los diferents activitats relacionades amb el grau triat, els acompanyà en taules redones sobre les branques d'estudis i els acompanyà en un recorregut per tot el campus i centres. Esperem que haja sigut del seu interès i que a partir d'ara tinguen més clara l'opció a triar per endinsar-se en l'interessant món universitari.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *