1º B Batxiller gaudeix d’un dia amb Ramon Solsona

IMG-20160413-WA0012

Enguany el “Diàleg entre l’escriptor i els lectors joves”, activitat de foment lector en valencià destinada a alumnes de Batxiller i organitzada pel Departament de Filologia Catalana de la UV, ha estat una nova experiència enriquidora en què els alumnes de ciències de 1º B batxiller han pogut dialogar i preguntar en directe a Ramon Solsona sobre totes aquells dubtes que la lectura del seu llibre Línia Blava els havia deixat, com també sobre la vida i obra solsoniana.

IMG-20160413-WA0001

 

Respecte al concurs de microrelats, felicitem a ANA FABIÀ pel seu accèssit amb el seu microrelat “La marató”. No us el perdau, piqueu a l’enllaç "dialegescriptor" i el llegireu!!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *