Els nostres alumnes de 2B ESO, han estat treballant durant aquesta setmana en un producte final, sabeu quin?, sí, un feu medieval, ho han passat genial i ací podeu veure el resultat tant fantàstic que els ha quedat.

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Durant el passat mes de març en geografia de 3r de l'ESO, hem estat treballant el projecte de comprensió en el País de les Meravelles, hem descobert com és la població de cada territori, la seua organització econòmica, la seua agricultura i indústria, tots hem hagut de treballar de manera cooperativa amb la tècnica, reparteix i aprèn.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

IMG_8700Durant 6 hores seguides hem estat treballant un projecte de comprensió interdisciplinar relacionat amb el nostre entorn, quin?...
doncs Torrent. Amb l'ajuda d'unes mares super treballadores i col.laboradores, hem aconseguit els nostres objectius: conéixer el nostre relleu, el nostre clima i treballar el respecte a la natura. Agafeu forçes que en breu començem un altre projecte.

Esperem que us agraden les fotos!

20170306_124644Les darreres setmanes de gener en les classes de Ciències Socials de tercer de l'ESO, hem fet un compara i contrasta de l'economia capitalista i l'economia planificada, amb la tècnica 1-2-4. Amb aquesta activitat hem comprès que tant una com l'altra tenen problemes i que la millor opció és una economia mixta.

Les darreres setmanes en el curs de tercer en geografia, hem parlat de l'energia, quines són les energies que més utilitzem, on les trobem i quins són els problemes que ens generen. Per a conèixer la situació hem realitzat gràfics de sectors (amb la tècnica un per a tots) i mapes de coropletes (amb la tècnica reparteix i aprèn). Aquest ha sigut el resultat.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

IMG_3335

 

Durant les primeres setmanes de gener en les classes de geografia de tercer de l'ESO, hem après a realitzar i comentar mapes de coropletes, amb la tècnica de un per a tots. D'aquesta manera hem pogut conèixer la densitat de població a la Unió Europea.

A lo largo del mes de diciembre y enero, los alumnos de 4º ESO han estado sumergidos en la realización de un Proyecto Basado en Problemas (ABP): “El debate” dentro de las asignaturas de castellano y valenciano.

Se han trabajado los diferentes elementos que intervienen en este proceso dialógico, tanto teóricos como prácticos, su forma externa e interna, han interiorizado los roles y han puesto en práctica la defensa de su posición con argumentos y refutaciones.

El uso de aplicaciones informáticas ha contribuido a un acercamiento a la realidad y su uso ha sido dirigido a la búsqueda de información y reelaboración, como a la exposición de sus portofolios, como herramientas de reflexión grupal. Además de la metacognición, se ha trabajado el pensamiento con la realización de mapas mentales (manuscritos y digitales) y como producto final , han realizado debates entre los diferentes grupos de cuarto.

Paralelamente, este proyecto cobra realidad para la comunidad el próximo 24 de enero, ya que un grupo de debate formado por algunos de nuestros alumnos debatirá contra el colegio Torreladuia en Llombai (17:45h), dentro de la Liga de debate escolar BBVA.

Os dejamos alguna evidencia de este proyecto, que sin duda dejará huella en nuestros alumnos y a la vez, deseamos mucha suerte a nuestro grupo de debate.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Los alumnos de segundo de la ESO durante esta semana hemos trabajado en grupos la escritura creativa de una escena teatral, era una propuesta del departamento para el concurso navideño en la que los alumnos se han implicado de lleno. Hemos realizado lluvia de ideas para sacar los personajes del Belén y con ellos nos hemos inventado una historia por grupo.

img_9212
 
 
Durant el mes de novembre els alumnes de tercer de l'ESO hem iniciat el projecte de comprensió "En el país de les meravelles", en grups cooperatius de tres persones, hem triat un país del món i hem investigat com és. En la primera avaluació hem treballat amb el medi físic per poder aprofundir en allò que s'ha explicat a classe i per saber si realment existeix un país de les meravelles. El projecte continuarà tot el curs.

img_9211

Durant les primeres setmanes de novembre en tercer de l'ESO hem treballat la població mundial i per recordar millor i retenir la informació durant més temps, en grups cooperatius, amb la tècnica reparteix i aprèn, hem realitzat mapes mentals del tema. Aquest ha estat el resultat i el procés.