IMG_8700Durant 6 hores seguides hem estat treballant un projecte de comprensió interdisciplinar relacionat amb el nostre entorn, quin?...
doncs Torrent. Amb l'ajuda d'unes mares super treballadores i col.laboradores, hem aconseguit els nostres objectius: conéixer el nostre relleu, el nostre clima i treballar el respecte a la natura. Agafeu forçes que en breu començem un altre projecte.

Esperem que us agraden les fotos!

20170306_124644Les darreres setmanes de gener en les classes de Ciències Socials de tercer de l'ESO, hem fet un compara i contrasta de l'economia capitalista i l'economia planificada, amb la tècnica 1-2-4. Amb aquesta activitat hem comprès que tant una com l'altra tenen problemes i que la millor opció és una economia mixta.

Les darreres setmanes en el curs de tercer en geografia, hem parlat de l'energia, quines són les energies que més utilitzem, on les trobem i quins són els problemes que ens generen. Per a conèixer la situació hem realitzat gràfics de sectors (amb la tècnica un per a tots) i mapes de coropletes (amb la tècnica reparteix i aprèn). Aquest ha sigut el resultat.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

PrehistoriaEXTRA, EXTRA!!

Els alumnes de 1er. d'ESO, van experimentar una sensació emocionant i es van sentir vertaders arqueòlegs, perquè s'embarcaren en l'aventura de descobrir nous mons, diferents maneres de veure la vida, com sobrevivien contra les adversitats, antics costums, és a dir, un meravellós viatge pel temps. També descobriren els seus avantpassats i la història de la seua ciutat. Van caminar per l'antiga València i van veure restes de l'Imperi romà i de la prehistòria. Finalment vam fer una ona que va retombar fins l'antiga Roma.

El passat dia 25 de gener els alumnes de tercer de l'ESO vam visitar el Museu de l'Arròs de València i la fàbrica Museu de la xocolata en Sueca. Aquesta activitat ens ha ajudat a conèixer el funcionament d'alguns processos de manufactura del nostre territori. Amb el que vam veure, hem realitzat un quadern de viatge amb la tècnica de reparteix i aprèn que ha sigut la introducció al tema de la indústria al món.
 

IMG_3335

 

Durant les primeres setmanes de gener en les classes de geografia de tercer de l'ESO, hem après a realitzar i comentar mapes de coropletes, amb la tècnica de un per a tots. D'aquesta manera hem pogut conèixer la densitat de població a la Unió Europea.

img_9212
 
 
Durant el mes de novembre els alumnes de tercer de l'ESO hem iniciat el projecte de comprensió "En el país de les meravelles", en grups cooperatius de tres persones, hem triat un país del món i hem investigat com és. En la primera avaluació hem treballat amb el medi físic per poder aprofundir en allò que s'ha explicat a classe i per saber si realment existeix un país de les meravelles. El projecte continuarà tot el curs.

img_9211

Durant les primeres setmanes de novembre en tercer de l'ESO hem treballat la població mundial i per recordar millor i retenir la informació durant més temps, en grups cooperatius, amb la tècnica reparteix i aprèn, hem realitzat mapes mentals del tema. Aquest ha estat el resultat i el procés.

img_2770Les darreres setmanes en la classe de geografia de 3r de l'ESO, els alumnes ens hem dedicat a ser experts per  als  nostres companys. Cada grup ha preparat el material i ha explicat a classe el més important que hi ha al medi físic d'Espanya. Per fer-ho, el tema s'ha dividit en apartats, i cada grup ha treballat un apartat, ha fet el material necessari per a explicar-ho als companys i també per a que ho estudien.

img_2762Durant el mes d'octubre els alumnes de 3r de l'ESO, hem treballat el medi físic d 'Espanya de forma cooperativa. La primera activitat que vam realitzar va ser un mapa en tres dimensions per poder-nos familiaritzar amb el seu relleu. Vam utilitzar suro i ens vam repartir el treball amb la tècnica reparteix i aprén. El resultat ha quedat molt bé i ens ha ajudat molt, per a conèixer l'entorn on vivim.