Tarongeta ens visita

Dilluns passat ens va visitar Tarongeta, projecte promogut pel Consell Agrari de Torrent, en el què és pretén estimular el consum de taronges autòctones del municipi.

La campanya. a més de promoure un consum saludable de productes de Torrent i una vida sana, invita els més menuts a consumir un producte natural i de la nostra terra. I es fa precisament mitjançant la mascota Tarongeta, una titella amb forma de taronja que explicà d'on venien les taronjes, per què és tan sa menjar-se-les o quanta és la seua producció en Torrent, entre altres coses. D'aquesta manera els alumnes van poder comprobar en el mateix moment, la qualitat del suc, gràcies a uns dispensadors que es van col.locar en el propi col.legi per a esprémer les taronges.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *