1 comentario en “Pronoms febles 4º ESO

 1. Molt bon dia, la capçalera de premsa digital Diari Túria, editada per l’editorial Premsa Digital Rius Valencians i Premi a la Promoció i Ús del Valencià 2014, compta amb un programa d’interactuació amb la comunitat educativa, anomenat Taller de Periodisme, per tal d’estendre entre els més joves l’hàbit de llegir premsa en valencià. Us informen del Taller de Periodisme per si La Purísima el considera d’interés i volguera enviar notícies dels seus alumnes o que redactors de Diari Túria visiten el centre (totalment gratis) per explicar de primera mà als xiquets nocions bàsiques del treball periodístic.

  En concret, la iniciativa contempla la possibilitat de que els redactors puguen impartir xarrades als alumnes sobre nocions bàsiques de redacció periodística i existeix una secció específica en la qual, sota la supervisió de la redacció, els centres educatius poden donar difusió a totes les activitats escolars i extraescolars amb notícies elaborades pels mateixos alumnes, i il·lustrades amb les imatges que el centre desitge, sempre, és clar, amb els corresponents permisos per a la seua difusió. L’objectiu és triple:

  – fomentar les habilitats de lectoescriptura en xiquets i joves,

  – potenciar un consum crític dels mass media i

  – ampliar el gap de lectors en valencià

  Moltes gràcies per endavant, quedem a la vostra disposició.


  Vanessa Garzón
  Directora Diari Túria
  Tel.: 677 21 94 32
  http://www.diarituria.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *