3ª Fira del Llibre Solidari

 

 

Este divendres 31 de maig, dia de la Comunitat Educativa, el departament de llengües organitza la 3ª Fira del Llibre Solidari amb l’objectiu , d’una banda, de fomentar la lectura i, d’altra banda, recaptar fons per a l’escola i la maternitat de Kapsabet (missió Kènia HFI ).

Perquè continuem amb l’èxit d’altres anys, necessitem de la vostra col.laboració: PORTEU TOTS ELS LLIBRES QUE PUGUEU i doneu-los a les professores de llengües que us corresponen. Us deixem les bases per si en voleu més informació, encara que les teniu penjades a les classes.

BASESFIRA DEL LLIBRE SOLIDARI 18-19

III Concurs Cartell Recital Poètic

 

Es convoca el 3Concurs de cartell per a promocionar el 12é Recital Poètic organitzat pel Departament de Llengües i que se celebrarà el pròxim 12 d’abril.

Ací en teniu les bases per a tot l’alumnat de secundària i batxiller que vulga participar-hi . El cartell formarà part també del programa i serà exposat a tota la comunitat educativa a través de la web i les diferents xarxes socials.

El premi al guanyador serà lliurat el dia del recital i estarà subvencionat per l’AMPA.
El termini finalitza el 25 de març .

Esperem les vostres creacions . Animeu-vos i participeu  !!
Bases: bases Concurs Cartell XIII RP

XVI Concurs Literari Nadalenc

Imagen

Nadal ja està prop !!!!

És hora de posar la nostra creativitat i tot allò que hem aprés sobre la poesia al servei del concurs que el Departament de Llengües celebra tots els anys pel mes de desembre.

Com sempre, esperem la vostra participació  tan necessària i activa. Us deixem les bases del XVI Concurs Literari Nadalenc.

Bases XVI Concurs Literari Nadalenc 18-19

Moltes gràcies  !!!

Fira del Llibre Solidari.- 30 de maig

El departament de llengües organitza la SEGONA Fira del Llibre Solidari per al dimecres dia 30 de MAIG , dia de LA COMUNITAT EDUCATIVA ( abans conegut com Dia de Portes Obertes).

És una FIRA SOLIDÀRIA, amb l’única missió de recaptar fons per al Projecte “ Enredados con las jóvenes africanas “, per tant l’ intercanvi o compra de llibres obeeïx només a voler aportar el vostre granet d’arena i a fomentar la lectura.

DESTINATARIS:

Tots els alumnes d’ESO i Batxiller que vulguen intercanviar i comprar llibres de lectura, nous i de segona mà. També d’Infantil i Primària.

Encoratgem tota la comunitat educativa (pares, professors, PAS, etc) a participar-hi en esta Fira portant tots els llibres que puguen i acudir a la Fira per a fomentar la lectura entre els seus fills.

NORMES:

  1. Cada alumne que porte un llibre de lectura obligatori d’enguany tindrà l’oportunitat d’intercanviar-lo per un altre pagant el preu de només 1 euro solidari.( NO s’assegura l’intercanvi, dependrà de la venda )
  2. Només es podran intercanviar-ne dos.
  3. Els tiquets , els els donaran el mateix dia 30 de maig.
  4. Tots els alumnes que porten llibres de manera solidària rebran un tiquet gratuït d’1 euro.
  5. L’alumne que porte un llibre d’intercanvi o de venda haurà de donar-lo a la professora encarregada del seu curs, identificant-se amb el seu nom, cognoms, títol del llibre, qualitat del llibre
  6. S’arreplegaran llibres fins el dimarts 29 de maig.
  7. Els preus dels llibres seran a partir d’1 euro.

Professores encarregades d’arreplegar els llibres:

1º ESO: Mila Pimentel i Desa Casanova.

2º ESO: Amparo Hernández.

3º ESO: Mar Cervera i Esther Casabán.

4º ESO: Remei Fabuel.

1º Batxiller: Aitor Sánchez.

2 º Batxiller: María Rodríguez.

ESPEREM ELS VOSTRES LLIBRES SOLIDARIS ¡!!!!!

Departament de Llengües 2017-18