Saltar al contenido

Concurs Joguets Reciclats

Aquest matí hem acudit al Centre Mediambiental del Vedat al lliurament de premis del concurs de Joguets Reciclats organitzat dins de la campanya "Torrent més neta", on participaven els alumnes de cinqué de vint centres escolars de Torrent. Del nostre cole van ser preseleccionats els joguets de Sara Igual, Claudia Ros, Ana Silla i Reyes Bermell, que han estat participant amb altres companys als tallers. Finalment ha rebut un reconeixement el vaixell pirata de Claudia, que podrà gaudir amb els seus companys de classe, com a premi, d'una activitat de "Natura Art".

Enhorabona als alumnes d'altres centres que han sigut premiats, i el nostre agraïment a l'Ajuntament i als responsables del Centre Mediambiental per iniciatives com aquesta, perquè el que hem de destacar és que la defensa i protecció de la Natura és el millor premi. QUAN GUANYA EL MEDI AMBIENT, GUANYEM TOTS.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *