Saltar al contenido

IV INTERCOLEGIAL DE LENGUAS

Ja anem per la IV Trobada i , any rere any , els alumnes de 2º ESO de tots els centres de les H.F.I. gaudeixen de tallers a l’aire lliure i activitats didàctiques i lúdiques al Parc de Vivers, totes fetes amb un objectiu primordial: fomentar les llengües i l’hàbit lector entre el nostre alumnat. Els 253 alumnes que enguany hi participaren pogueren presenciar una xicoteta mostra poètica recitada i cantada pels alumnes de 1º Batxillerat de Torrent que amb gran entusiasme volgueren acompanyar-nos-hi.

Resta agrair a les entitats col.laboradores com Caixa Rural de Torrent, CAM i Ajuntament de Torrent que ens dotaren d’obsequis per als xiquets i ,com no, a tots els professors i coordinadors per la seua feina ben feta i manifesta disponibilitat en aquesta trobada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *