Saltar al contenido

DIALEG ENTRE L’ESCRIPTOR I ELS LECTOR JOVES

El passat 5 d’abril els nostres alumnes de 1º B Batxillerat assitiren a “Diàleg entre l’escriptor i els lectors joves” (2011) a la Facultat de Filologia, on Josep Maria Fonalleras va ser l’escriptor convidat i amb qui mantingueren un “diàleg” al voltant de la seua obra “Sis homes”, conjunt de 5 microrelats on el narrador esdevé el sisé home que escolta , narra i és personatge-protagonista dels cinc relats.

Després es lliuraren els premis als millors microrelats escrits per l’alumnat dels diferents centres participants. El nostre alumne, Kevin Llamas,en guanyà un amb “Retrat d’un fracassat” i ací us deixe l’enllaç del blog del diàleg on podreu llegir-lo i també els d’altres companys.

http://dialegescriptor.blogspot.com/search/label/Col.legi%20La%20Pur%C3%ADsima%20%28Torrent%29

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *