El pròxim dimarts 24 de gener el nostre equip de debat escolar de 4º ESO començarà la lligueta (2ª fase) de competició de la V Lliga de debat escolar, patrocinada per la Fundació Activa-t del  BBVA.  Serà a Llombai a les 17:45 h contra el col.legi Torrealedua.

Estem amb moltes ganes de veure els nostres alumnes debatent sobre un tema de tan rabiosa actualitat com és si  “Els deures són necessaris per millorar l'aprenentatge”

El grup de debat La Purísima-Torrent ha treballat intensament al llarg dels mesos de desembre i gener en les assignatures de castellà i valencià i ho ha fet a través d'un ABP, projecte basat en problemes i que connecta amb la vida real,  i ara és el moment de gaudir amb tot allò que han aprés.

ÀNIM i MOLTA SORT !!!!

Us deixem el calendari de debats per si voleu assistir-hi i acompanyar-los en aquesta experiència enriquidora i dialògica.

img_9724Este año en el concurso de belenes y tarjetas navideñas que organiza el APA los ganadores han sido los siguientes alumnos:

Premios de Belén: Sheila Madriz y Belén Yago

Premios de Tarjeta: Alejandra Pérez, Pablo Rodríguez, Lucía Company, Laura Rubio, Héctor Castillo, Pablo Martínez Hernández y Mª Carmen Herraiz.

¡Enhorabuena!

captura-de-pantalla-de-2017-01-09-101044El passat 22 de desembre el Departament de Llengües amb la col.laboració de l'APA  va lliurar els premis del XIV Concurs Literari Nadalenc en què tots els alumnes de l'ESO participaren creant un diàleg entre personatges relatius al Nadal i que, seguint  el lema de pastoral, es donaven la mà camí de Betlem. Es van fer per grups cooperatius i tots els guanyadors reberen un diploma i regals per les seues excel.lents creacions .

Ací us deixem els guanyadors en les diferents categories i llengües (valencià, castellà i anglés).

CATEGORIA A Castellà (1º/ 2º ESO) Laura Rubio, Carlota Clausich, Jennifer Tomás

CATEGORIA B Valencià ( 3º/ 4º ESO) Sara Olmos , María Caballer, Andrea Concha, Mª José Quinteros (3º A ESO)

Javier González, Elena Martínez, Beatriz Leal, Mª José Hernández (4º A ESO)

CATEGORIA C Anglés ( 1º/ 2º Batxiller) Pablo Martínez. Javier Martínez, Miguel Palacios, José Manuel Escribano (1ºB Batx)

ENHORABONA ALS PREMIATS!!!